Alhamdulillah,
dengan ini dibawakan dua jenis hidangan pembuka selera anda di waktu bulan ramadhan nanti. Semestinya acar buah dan kuah rojak berkacang didapursempoi!!!
Acar buah boleh dihidangkan dengan apa jua jenis nasi dan lauk pauk tak kira sewaktu berbuka atau bersahur. Kombinasi bahan2 premium seperti jeruk pak ali, cuka epal, bawang merah, bawang putih dan kurma menjadikannya pembuka selera yang sangat berkhasiat dan klasik!
Kuah Rojak pula boleh dihidangkan dengan buah-buahan segar atau sebagai rencah dalam jelatah timun dan nenas. Dah la dibanjiri dengan taburan kacang yang rangup, rasa dia pula pedas2, manis, masin, pekat likat...aumm powerr.. tak leh berhenti ngap tau!
Berikut adalah ringkasan untuk kedua-dua jenis produk didapursempoi.
(maklumat lanjut boleh click pada link yang disediakan)
ACAR BUAH
|
KUAH ROJAK
|
BAHAN:
Jeruk buah-buahan
Bawang merah
Bawang putih
Halia
Kurma
Cuka
Cili padi
Cili kering
Bijan.
|
BAHAN:
Kicap
Cili Kering
Gula
Belacan
Asam Jawa
Cuka
Free: Kacang Tabur |
HARGA: RM15
|
HARGA: RM10
|
BERAT: 250 gram
|
BERAT: 300 gram
|
| |
MAKLUMAT TAMBAHAN:
Tiada Bahan Pengawet
Tiada Perisa Tambahan
Produk Muslim Bumiputera
Halal dan Bersih
| |
PENGHANTARAN:
COD area Bandar Baru Bangi sahaja
Perkhidmatan pengeposan disediakan
Kos pengeposan di tanggung oleh pembeli
|
>>> Cara Pembelian <<<
No comments:
Post a Comment